Preskoči na glavni sadržaj

Prezentacija tvrtke diljem Europe

Počela je nova radna godina, a kako je zimsko vrijeme izvrsno za dogovaranje poslova koji će se realizirati kad zatopli, dolaze nam i sajmovi :)

Tijekom prvog radnog tjedna pripremili smo nove uzorke naših sistema gradnje na kojima su prekrasno prikazani slojevi koji se koriste u gradnji, način spajanja zidnih i stropnih elemenata, te elemenata krovišta.

Dečki su složili uzorke i promidžbene materijale i sve je spremno za priredbe koje će se održati naredna dva tjedna u Münchenu, Grazu i Bolzanu.

Münchenski sajam se održava na dvogodišnjoj bazi i riječ je o jednoj od najvećih svjetskih priredbi na kojoj je čast sudjelovati. Sva najnovija svjetska dostignuća u području građevinarstva mogu se vidjeti upravo u Münchenu, pa je to izvrsna prilika i našem stručnom timu za upoznavanje novih tehnologija. Domprojekt je uvijek ukorak s novim tehnologijama, pa naši kupci mogu biti sigurni da će kod nas dobiti materijale iz premium segmenta i podršku stručnog tima koja je na najvišoj razini.
Kontinuirana edukacija stručnog kadra nit je vodilja uz koju smo uvijek ispred konkurencije :) Uz edukaciju i timski rad nastaje sinergija koja daje vrhunske rezultate, prepoznatljive diljem Europe.

U Münchenu očekujemo široku paletu posjetitelja, od obrazovnih ustanova, obitelji koje su u potrazi za optimalnim rješenjem stambenog pitanja, do predstavnika raznih tvrtki koji će nam predstaviti njihove proizvode i poslovnih ljudi koji grade velike projekte. Veselimo se :)
Važno je istaknuti kako je münchenski sajam izrazito međunarodnog karaktera, kako izlagački, tako i sa strane posjetitelja. Zaista, tamo možete susresti posjetitelje iz svih dijelova svijeta s torbama na kotačićima kako planski obilaze interesna područja i brižljivo prikupljaju informacije koje će primijeniti u svojem poslovanju.

Iako smo u vremenima u kojima Internet ima snažan utjecaj u svim segmenima života i poslovanja, sajamske priredbe i dalje imaju jako veliku važnost u poslovnom svijetu.
B2B susreti su od velikog značaja. Povezivanje tvrtki, njihovih menadžera i djelatnika uvijek rezultira novim idejama za suradnju, novim područjima zajedničkog interesa, čime se ponuda poboljšava, a u konačnici krajnji kupci mogu imati još više razloga za zadovoljstvo. Susreti se odvijaju u sajamskim paviljonima tijekom dana, a navečer se druženje nastavlja po brojnim pivnicama i restoranima u Münchenu. Bit će to vrlo uzbudljiv tjedan :)

Graz je također značajan sajam u Austriji. Radi se o manjem sajmu uspoređujući s münchenskim, ali ovdje se događa jedna druga vrsta magije. U jednom paviljonu se okupi veliki broj proizvođača montažnih kuća. Obitelji dolaze ciljano pregledati svu ponudu kako bi dobili što više informacija iz prve ruke, te će vrlo vjerojatno posjet sajmu donijeti prevagu u promišljanjima oko odabira proizvođača. Ima u Grazu još dosta zanimljivosti, vezanih za renoviranje, saniranje, grijanje i hlađenje, te predavanja koja se održavaju u kongresnom centru.

Sajmovi u Münchenu i Grazu se preklapaju, pa ćemo se kao i uvijek organizirati kako bi svi posjetitelji mogli dobiti samo najbolje iz Domprojekta :)

Na ovim međunarodnim sajmovima Domprojekt sudjeluje godinama i zaista smo prepoznatljiv brand, rame uz rame s ponajboljim tamošnjim kolegama. Naš proizvod odlikuju samo najbolji materijali, CNC obrada drva, najsuvremenija proizvodnja u regiji, bogati know-how i besprijekorna reputacija koja se gradi desetljećima. Konkurencija će nam se preznojiti kad se sretnemo :)

Dođite, posjetite nas, provjerite zašto graditi drvom. Mi to radimo od 1993. godine i jako smo dobri u ovom poslu :)

München

Graz

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Montažne kuće - Larisa

Baš prije par dana je bila montaža kuće Larisa u mjestu Peskovec, nedaleko od Vrbovca. Radi se o Domprojektovoj tipskoj kući, jednoj od najprodavanijih kuća iz standardne ponude, s tim da je investitorica odlučila dodati i garažu. Već kao i prema običaju montaža je prošla besprijekorno. Pisao sam o obradama CNC strojem i njegovoj preciznosti na 1/10 mm. Naravno da takva preciznost rezultira i besprijekornim uklapanjem zidnih elemenata na njihovo mjesto. Kuća je građena u sistemu Euro , vrlo kvalitetnom i certificiranom zidu. Da, sistem Euro je jedan od niza certificiranih sistema gradnje za koje je Domprojekt dobio Europsku tehničku ocjenu (ETA) i za njega investitorima može izdati certifikat CE. Wow!! Veliki iskorak za Domprojekt i težak zadatak za sve proizvođače koji prate naš rad :) Sad možemo izvoziti na tržište Europe bez dodatnih zahtjeva pojedinih država. Čini mi se da je to i za naše domaće kupce veliki plus, jer je ovo poseban certifikat koji garantira visoku kvalitetu

Montažna kuća Sara

Lijepa Sara u Požegi je u završnoj fazi uređenja okoliša i spremna je za useljenje. Kuća na brežuljku s pogledom na grad građena je u sistemu Euro, ima detalje oblaganja kamenom, te pruža sve prednosti energetski učinkovite gradnje drvom. Sistem Euro je sistem gradnje kojeg odlikuju iznimna izolacijska i konstruktivna svojstva. Na zaseban konstruktivni dio se dodaje potkonstrukcija debljine 5 cm unutar koje se postavljaju instalacije. Tako se cijevni razvod vode i struje provlači kroz potkonstrukciju i uvijek se mogu lako napraviti preinake ili popravci, ne zadirući u konstruktivni sklop. S unutarnje strane sistem ima dvije ploče koje osiguravaju izvrsna zvučna, konstruktivna i protupožarna svojstva. Vjerujem da će naši prijatelji iz Požege uživati u svim prednostima montažne gradnje. Montažna kuća Sara

Domprojektov projektni ured je promijenio adresu

Dragi prijatelji, obavještavamo vas da je projektni ured tvrtke Domprojekt počeo s radom na novoj adresi. Možete nas pronaći u Trnjanskoj cesti 37. Telefonski broj ostaje +38514810138. Nažalost, dosad najpoznatija adresa za montažne kuće - Petrinjska 6 je nakon potresa u Zagrebu postala neupotrebljiva, a show must go on! Idemo Domprojekt!