Preskoči na glavni sadržaj

Montažna kuća Sara

Lijepa Sara u Požegi je u završnoj fazi uređenja okoliša i spremna je za useljenje. Kuća na brežuljku s pogledom na grad građena je u sistemu Euro, ima detalje oblaganja kamenom, te pruža sve prednosti energetski učinkovite gradnje drvom.

Sistem Euro je sistem gradnje kojeg odlikuju iznimna izolacijska i konstruktivna svojstva.

Na zaseban konstruktivni dio se dodaje potkonstrukcija debljine 5 cm unutar koje se postavljaju instalacije. Tako se cijevni razvod vode i struje provlači kroz potkonstrukciju i uvijek se mogu lako napraviti preinake ili popravci, ne zadirući u konstruktivni sklop. S unutarnje strane sistem ima dvije ploče koje osiguravaju izvrsna zvučna, konstruktivna i protupožarna svojstva.

Vjerujem da će naši prijatelji iz Požege uživati u svim prednostima montažne gradnje.

Montažna kuća Sara

Primjedbe

  1. Može li se kuća Sara izvesti u malo smanjenoj verziji i prilagođeno Dalmaciji?

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Montažne kuće - Larisa

Baš prije par dana je bila montaža kuće Larisa u mjestu Peskovec, nedaleko od Vrbovca. Radi se o Domprojektovoj tipskoj kući, jednoj od najprodavanijih kuća iz standardne ponude, s tim da je investitorica odlučila dodati i garažu. Već kao i prema običaju montaža je prošla besprijekorno. Pisao sam o obradama CNC strojem i njegovoj preciznosti na 1/10 mm. Naravno da takva preciznost rezultira i besprijekornim uklapanjem zidnih elemenata na njihovo mjesto. Kuća je građena u sistemu Euro , vrlo kvalitetnom i certificiranom zidu. Da, sistem Euro je jedan od niza certificiranih sistema gradnje za koje je Domprojekt dobio Europsku tehničku ocjenu (ETA) i za njega investitorima može izdati certifikat CE. Wow!! Veliki iskorak za Domprojekt i težak zadatak za sve proizvođače koji prate naš rad :) Sad možemo izvoziti na tržište Europe bez dodatnih zahtjeva pojedinih država. Čini mi se da je to i za naše domaće kupce veliki plus, jer je ovo poseban certifikat koji garantira visoku kvalitetu

Domprojektov projektni ured je promijenio adresu

Dragi prijatelji, obavještavamo vas da je projektni ured tvrtke Domprojekt počeo s radom na novoj adresi. Možete nas pronaći u Trnjanskoj cesti 37. Telefonski broj ostaje +38514810138. Nažalost, dosad najpoznatija adresa za montažne kuće - Petrinjska 6 je nakon potresa u Zagrebu postala neupotrebljiva, a show must go on! Idemo Domprojekt!